Uw nota

Nota direct pinnen

Het is mogelijk de nota direct per pin te voldoen. U kunt de nota dan eventueel zelf bij de zorgverzekeraar indienen.

Nota via factoring 

U ontvangt dan alleen een nota voor het deel van de nota die uw verzekering niet vergoed.

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig
Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy.

Uw rekening op papier of online?
Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl.

Tarieven 
Download hier de tandartstarieven 2022
Download hier de prijslijst tandtechniek voor werkstukken vervaardigd door externe tandtechnisch lab.

nb: gegevens met betrekking tot de tarieven zijn door derden verstrekt, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Boven de 250 euro verstrekken we indien gewenst een begroting.

 

Gemiste afspraak

Indien u  niet bent verschenen voor een bij ons geplande afspraak voor tandheelkundige behandeling zijn we genoodzaakt een c90 in rekening te brengen.

Deze afspraak is wellicht aan uw aandacht ontsnapt. Is het de eerste keer dat u een afspraak niet nakomt, zal er uit coulance geen nota volgen. Indien het in de toekomst vaker voorkomt, zijn wij helaas genoodzaakt om de voor u geplande tijd bij u in rekening te brengen. De kosten zullen dan 20 euro per 10 minuten bedragen.
Geplande afspraken kunt u tot twee werkdagen van tevoren kosteloos verzetten.