Coronavirus 

update: 16-03-2020 11.05

Per heden zien we ons genoodzaakt de praktijk voor reguliere behandelingen te sluiten. Dit zal zeker tot 6 april 2020 duren. Mensen met klachten kunnen nog wel voor behandeling komen. Dagelijks zal er iemand in de praktijk aanwezig zijn om u telefonisch te woord te kunnen staan en eventuele spoedafspraken in te plannen. We wensen een ieder veel sterkte in deze tijd. Pas goed op uzelf en elkaar.

 

update: 13-03-2020 19.10

Wij kunnen ons voorstellen dat u bezorgd bent omtrent de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Daarom willen wij u informeren dat wij het beleid en richtlijnen van de officiële instanties (RIVM, ANT) volgen.

Dit betekend dat alle reguliere behandeling komen te vervallen.

In verband met uw veiligheid en dat van anderen geven wij u bij het welkom en afscheid uit voorzorg momenteel geen hand.

Wanneer u last heeft van koorts en luchtwegklachten verzoeken wij u vriendelijk uw afspraak te verzetten en raden wij u aan contact op te nemen met uw huisarts. Wij behandelen u graag op een ander moment als u zich beter voelt. U kunt in dat geval uw huidige afspraak kosteloos annuleren.

Wij besteden extra aandacht aan het schoonhouden van de openbare ruimten.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar onderstaande websites van de officiële instanties:
https://www.rivm.nl/coronavirus/covid-19
https://www.nhg.org/veel-gestelde-vragen-over-het-coronavirus