Eerste Bezoek

Nieuwe patiënten zijn altijd welkom. Wij zullen contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Kennismaken

Tijdens uw eerste afspraak willen we graag uitgebreid kennis met u maken. Persoonlijk, maar vooral op tandheelkundig gebied. Daarom reserveren we voor deze eerste afspraak 20 tot 30 minuten. We vernemen graag uw persoonlijke, tandheelkundige wensen en eventuele klachten. Ook bespreken we uw algemene gezondheid, aan de hand van de door u ingevulde gezondheidsvragenlijst. We noteren de huidige status van uw gebit, u krijgt een uitgebreid mondonderzoek, indien nodig maken wij röntgenfoto’s en bekijken tandheelkundige gegevens en röntgenfoto’s van uw vorige tandarts. Na dit onderzoek bespreken we onze bevindingen met u.

Behandelplan voor uw gebit

Op basis van de situatie in uw mond, uw persoonlijke wensen en financiële mogelijkheden stellen we een persoonlijk behandelplan op voor de komende jaren. Was alles al in orde, dan doen we er vooral alles aan om dit zo te houden. Denken we dat de gezondheid van uw gebit beter kan, dan adviseren we u welke behandelingen nodig zouden zijn om dit te realiseren.

Kosten voor het eerste bezoek

Omdat het eerste consult meer omvat dan alleen een controle berekenen we voor het eerste bezoek de code C001: 'consult ten behoeve van een intake. Het maken van röntgenfoto’s zit niet bij het tarief in. Wanneer er na dit onderzoek meerdere behandelopties zijn maken wij graag een andere afspraak om het een en ander nog eens rustig met u te bespreken.

 

Wat neemt u mee?

Om goede zorg te kunnen leveren, vragen we u om bij het eerste bezoek de volgende zaken mee te nemen:

-Uw verzekeringspasje
-Gegevens van uw vorige tandarts (deze kunt u ook laten e-mailen naar info@heerschoptandartsen.nl)
-Legitimatiebewijs